Blend it learning

Sinds 2011 help ik als zelfstandige trainers en organisaties met het omzetten van hun trainingen naar de online leeromgeving Moodle. Dit doe ik onder de naam Blend it learning.

Moodle is wereldwijd de meestgebruikte online leeromgeving en wordt gebruikt door multinationals, scholen maar ook door MKB en zelfstandige trainers. De veelzijdigheid en flexibiliteit van Moodle maakt dat je de omgeving kunt aanpassen naar jouw wensen en die van je deelnemers.

Omdat ik in die tijd het meest plezier heb ervaren in het helpen van klanten bij het zelf ontwikkelen van trainingen, heb ik besloten om me hierin verder te specialiseren en dit aan te bieden via trainingvolgen.nl, een site van Blend it learning.

Ik bied de volgende mogelijkheden:

Met een keuze uit de volgende bouwblokken stel je een pakket samen dat bij jouw past:

Omgeving:


Eigen omgeving:

Slechts één democursus: wil je laagdrempelig 

Moodlecloudomgeving: ben je nog niet zeker van Moodle en wil je het eerst eens proberen? In de Moodlecloud omgeving kun je jouw eigen online leeromgeving installeren, aanpassen en beheren. Je kunt er meerdere cursussen in aanmaken en 


Schrik je er niet voor terug je eigen Moodle omgeving te installeren, aanpassen en beheren? Dan kun je dit gratis doen in de Moodlecloud.  

Ondersteuning:

Handleiding Blend it yourself: In deze handleiding maak je eigen online training
 


Blend it yourself handleiding

Met deze handleiding leer je in 5 stappen hoe je een online training ontwikkelt in Moodle. Zo'n training kun je ontwikkelen in een eigen leeromgeving.


Keuzes 

Ik bied 


Stap-voor-stap instructiehandleidingen waarmee je zelf aan de slag kunt in Moodle

Wil je aan de slag in een volledige online leeromgeving? Leren hoe je een omgeving installeert, aanpast aan jouw wensen, gebruikers beheert en cursussen 


Laagdrempelig aan de slag zonder grote investeringen?

Wil je zelf leren hoe je jouw trainingen omzet naar een online training? 


Heb je zelf tijd om jouw trainingen Wil je zelf Een online leeromgeving hoeft niet duur te zijn

Je eigen omgeving installeren, aanpassen aan jouw wensen en beheren?

Blend it yourself traject